Tuesday, April 27, 2010

Kuća - Pos`o, Pos`o ' Kuća



Čekaj da premotam film i da se setim šta se sve izdešavalo od zadnjeg bloga. Kao prvo promenila sam firmu, jako sam se radovala novom poslu, ali ni tu nije baš da med i mleko teče. Vidiš to ti je naš narod.... uvek kuka i uvek nešto nije na mestu. U prethodnoj firmi sam radila sa šljamom od mušterija i ljudi, a ovde radim sa ludačkim zahtevima od strane šefa. Ne želim da trošim više reči na posao, ajmo malko lepše teme.
Sredinom aprila su nam u posetu došli naši dragi Glišovići. Malko su se jadni smrzli, ali smo se lepo družili, rakijalim mezili i obilazili gradm koliko smo bili u mogućnosti. Nažalost su smo lošu stranu Čikaškog vremena osetili.... vetar i vetar i vetar.... i ponovo vetar. Naravo tu je usledila i ona čuvena tura do milenijum parka, šetnja po loop-u poseta Willis nekadašnjeg Sears towera-, sve zajedno sa odlaskom na Skydeck. Nije nam sve jedno bilo da po prvi put uđemo u tu kockicu i da vidimo sve ispod sebe :S. Ljudi su lepo napravili atrakciju na 103 spratu ove zgrade 3 prozora su ogradili pleksiglasom i isturili izvan zgrade (to kao male kutijice viri sa spoljašnje strane), tako da posetioci lepo mogu da šetaju po providnoj površini koja daje iluziju padanja. Stravičan prizor... ali se čovek brzo i navikne, držiš se za zidove bez razloga dok se ne opustiš :D. Posle posete skydeck-a smo se malko provozali i vodenim taksijem. Naravno da smo popili i koktel na Hanckok-u taman pred zatvaranje te smo uhvatili sto do prozora .... sa noćnim svetlima.... uzivancija. Predivne fotografije i divne uspomene nam svaki put ostanu posle susreta sa Žanom i Zokijem i možete ih pogledati ovde.
Eh da konacno smo doshli do cilja u nasoj promeni ishrane kombinovano smo skinuli blizu 45 kg. Nikola trci koro svaki dan... ja nisam bash nisam toliko vredna ali se rezultati naravno vide na slikama takodjerka. Kroz dve nedelje smo ponovo imali goste... Došla Andja ... ali Kolja će malko više o tome. Eto toliko od mene za sada.... aj uzdravlje pa se kuckamo nekom drugom prilikom. Nešto sam škrta na rečima ali zato slike govore sve.

6 comments:

Zana Glisovic said...

Hej, ma nema veze vetar :) preziveli smo!!!! Bitno da smo se mi videli i lepo druzili - valjda cemo (nadam se) u Avgustu opet ali na ovoj ovamo strani :)

Anonymous said...

zasto se na blogu veselinovica kutak vidi da imate novi post koji pocinje "Evo i mene napokon da se javim. Ponekad ne pišem dugo, jer nemam šta da pišem, a ponekad se jednostavno..." a ne vidi se na vasoj strani?

puno poz iz evrope

OH said...

heheh to sam se i ja pitala :-)

dreamerns said...

Zato sto postoji novi post, koji sam ja greskom objavio na momenat i sklonio. Napisan je pre 2 nedelje i kao i uvek ceka najtezu i najmucniju stvar....da okacim slike. Bice ovih dana :-)

Bockyman said...

Ух... Ево,прочитао сам цео блог!
Сада као и остали чекам нове вести...
Свака част на свему постигнутом до сада,као и на истрајности у дијети...
Само,опао вам мало ентузијазам за овај блог... Пишите,па не мора увек текст да прате слике (мада је са сликама наравно много боље).
Бићу стрпљив,обећавам!

Bockyman said...

Егзит,2010.

http://www.youtube.com/watch?v=hc0zIdfW8AM